FORMAT
BACK TO
MARGARET CHO

Amerikansk komiker om #metoo: ”Mænd er bange. Det er sjovt”

Den amerikanske komiker Margaret Cho optræder på Bremen på fredag. SKÆRM har snakket med hende om #Metoo og vigtigheden af comedy i Donald Trumps æra.

07/12/2017

Den amerikanske standupper Margaret Cho optræder på fredag på Bremen i København med sit seneste show “Fresh off the bloat”.

Showet handler primært om den 48-årige komikers vej til bage til det professionnelle liv efter at have været i rehab for alkohol og stoffer.

Netflix har lavet en julefilm der hedder ’A Christmas Prince’ og jeg har så mange spørgsmål

Men ligesom resten af Margaret Chos krasse comedy, handler showet også om feminisme, sexisme og homofobi, og ingen hvide cis-mænd kan føle sig sikre, når først Cho går i gang.

SKÆRM fangede hende på telefonen til en snak om #metoo, sexisme i underholdningsindustrien og vigtigheden af celebrity-aktivisme.

SKÆRM: Mange amerikanske komikere har gjort deres comedy til en form for aktivisme, siden Donald Trump blev valgt til præsident. Kan vi også forvente det af dit show?

Margaret Cho:Ja. Det er helt vildt vigtigt. Men nu vil jeg især også tale om de ting, der er sket efter Harvey Weinstein-afsløringerne.”

“Det er tid til at tale om hvem, der misbruger deres magt. Mænd har misbrugt deres magt i så lang tid, det er helt vanvittigt!”